Prova-på-retreat

Jesus säger ”Bli kvar i min kärlek”


I vårt samhälle pågår ett ständigt brus. Vi matas med intryck från våra medmänniskor, sociala medier, nyheter och TV. Allt går i ett väldigt tempo. Stillheten är en nyckel för att kunna urskilja Guds röst bland alla röster och ge rum för sin egen inre djupare röst. Retreat betyder att dra sig tillbaka, med den vill vi skapa rum för stillheten och där möta Jesus kärlek.

Efter en introducerande samling på fredagskvällen kommer vi vara i tystnad fram till lördag eftermiddag. Dygnet kommer att vara skärmfritt och vi vill därför att du stänger av din mobil. Världen snurrar vidare utan oss. Under dygnet sker en lugn växling mellan gemensamma samlingar med bönen och Bibelordet samt egen tid för vila med reflektion och bön. Det kommer finnas möjlighet till ett personligt samtal och förbön.

Välkommen till en retreat där vi tillsammans vilar i Guds kärlek!

”Liksom Fadern har älskat mig, så har jag älskat er. Bli kvar i min kärlek.”
(Jesus i Johannesevangeliet 15:9)


Praktisk information

Datum
Från kvällsmat den 13 oktober – eftermiddag den 14 oktober

Plats
Bosarp läger- och kursgård
Sjörupsvägen 212
29894 Linderöd

Sovplats
Alla deltagare sover i enkelrum

Kostnad
1200 kronor

Program
I retreaten ingår helpension och logi, samt att delta i det program som leds av Erica Bäck och Ellen Vigelsbo som är retreatens ledare. Eftersom detta är en prova-på-retreat så kommer programmet vara upplagt så att det finns olika hjälpande inslag in i tystnaden. Det kan till exempel vara en övning att jobba med.

Retreatledare kommer tillsammans med andra ansvariga att finnas på gården under hela retreaten om det skulle komma upp några frågor.

Packning
Ta med lakan och handdukar, bibel, anteckningsblock.


Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Sista anmälningsdag söndag 1 oktober


Har du frågor? Maila till linnea@bosarp.se

Retreaten genomförs om vi blir minst 8 deltagare


Publicerat